2007年7月16日月曜日

オイルレス・チーズレス・ピッツア Oilless and Cheeseless Pizza 无油无奶酪的比萨饼


時々このようなピザをつくります。チーズはもちろん油も使わないのです。マクロビオティックではトマトはあまり推奨されないので、チーズやピザソースの代わりに豆腐クリームや味噌だれを使います。上の写真が赤味噌ピザ、下の写真が豆腐クリームピザです。意外に家族には好評です。生地は、全粒強力粉と水と塩少々。ドライイーストを入れたこともありましたが、最近は、野菜しょうゆ漬けでそだった酵母液を使ったりします。

Occasionally I make pizza without oil, cheese. Besides, because macrobiotics does not recommend tomato, I try not to use ordinally pizza sauce. I use tofu cream and miso in place of the cheese and the pizza source. The photograph above is the red miso pizza, the photograph under is the tofu cream pizza. Is is fairly popular in my family. As for the dough, whole wheat flour is used with the yeast liquid made in the process of making soisauce pickles.

有时我做无油,无奶酪的比萨饼. 由于macrobiotics推荐不使用番茄,我不使用一般的比萨酱. 我用豆腐奶油,味噌. 照片(上)是红色噌比萨,照片(下)是豆腐奶油比萨. 在我的家这些相当受欢迎. 用于面团的, 是全麦面粉和酵母液。酵母液是做酱油泡菜后留下的.

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